De data van Afro_Vibes 2019 zijn bekend! Dit jaar is het festival van 3 t/m 13 oktober in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Afro_Vibes brengt opnieuw een spannend programma met actueel theater, dans, muziek en vormgeving/design uit Afrika. Dit jaar met voorstellingen uit Zuid-Afrika, Nigeria, Oeganda, Congo en Angola en uit Nederland. Een greep uit het programma: uit Nigeria komt Qudus Onikeku met een nieuwe dansvoorstelling, uit Zuid-Afrika komt Sibonele Dance project, uit Angola komt Companhia de Dança Contemporânea de Angola. Het volledige programma wordt bekend gemaakt in augustus.

Met ingang van 15 februari 2019 is Hans Lebouille (42) de nieuwe zakelijk leider van Afrovibes, het jaarlijkse festival van hedendaags theater, dans en muziek uit Afrika.

Afro_Vibes heeft een nieuwe publiciteitsmedewerker / marketeer. M.i.v. juni is Khalid Ouaziz pr en marketing manager van het Afro_Vibes festival. Khalid is bedenker van De Kleurrijke top 100, hoofdredacteur en verantwoordelijk is voor de pr en media strategie van de Top 100. Maandag 27 mei was een eerste ontmoeting tussen Khalid (links op foto) en artistiek leider Jay Pather (rechts op foto) over de campagne voor het komende festival. Het Afro_Vibes team verwelkomt Khalid als nieuw lid van het team.

 

Pim Deul is benoemd tot nieuwe voorzitter van het bestuur van de stichting Afro Vibes. Pim Deul is oprichter van PDD Legal en heeft als juridisch adviseur 20 jaar praktijk ervaring binnen (semi) overheid en bedrijfsleven. Daarnaast is Pim mede oprichter en adviseur van Smart Zwart Collective, een dynamisch en invloedrijk netwerk bestaande uit professionals van kleur, die met elkaar  verbonden zijn door middel van inspiratie en stimulans. 

Tevens is Jade Schiff  tot het bestuur toegetreden. Jade heeft veel ervaring in project- en zakelijke leiding in de podiumkunsten, begeleiding van nieuwe makers en opkomend talent. Zij was tot eind 2018 programmamanager Roots & Routes. Jade is tevens eigenaar van Melody Movements.

Vrijwilligers gezocht!
Afrovibes is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij onderdeel zijn van een tof internationaal festival. Heb je zin om Afrovibes 2019 tot een succes te maken en plezier te hebben? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Afrovibes Vrijwilliger 2019'.

Wat kan je doen:
We hebben jou hulp en expertise nodig voor taken als productie assistent, artiesten- en publiekbegeleiding, runner, chauffeur, zaalwacht en kaartverkoop.

Wat biedt Afrovibes:
Je krijgt een kijkje in de keuken van dit inspirerende festival. Je ontmoet interessante artiesten en mensen uit de internationale theater en festival wereld. Je krijgt een tof Afrovibes T-shirt. Je gaat gratis naar voorstellingen. En, je hebt veel plezier.

Waar en wanneer:
3 tot 13 okt 2019 in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht